Poniedziałek
Śniadanie: płatki kukurydziane z mlekiem
II śniadanie: owoce (arbuz)
Obiad: rosół z makaronem, pierogi leniwe z masłem i cynamonem
Podwieczorek: pieczona owsianka a’la Brownie

Wtorek
Śniadanie: samodzielne komponowanie kanapek (bułki żytnie, masło, ser żółty, wędlina, ogórek zielony, rzodkiewki, pomidorki koktajlowe)
II śniadanie: koktajl owocowy (wiśnia – banan)
Obiad: libańska zupa z czerwonej soczewicy, kotlety schabowe, kasza gryczana niepalona, surówka
Podwieczorek: mleczne bułeczki z żurawiną

  • Środa
    Śniadanie: pancakes
    II śniadanie: warzywa (kalarepa, marchew świeża, ogórek zielony, pomidorki koktajlowe, mix sałat)
    Obiad: kalafiorowa, placki z cukinii z jogurtem naturalnym
    Podwieczorek: budyń z frużeliną truskawkową

Czwartek
Śniadanie: samodzielne komponowanie kanapek (bułki żytnie, masło, ser żółty, wędlina, ogórek zielony, rzodkiewki, mix sałat)
II śniadanie: smoothie ze szpinakiem
Obiad: zupa koperkowa zabielana, gulasz z indyka, kasza pęczak, surówka
Podwieczorek: jogurt naturalny z ziarnami i bakaliami

Piątek:

Śniadanie; jajko gotowane, ser żółty, chleb, masło, rzodkiewka, ogórek zielony, woda/herbata ziołowa
II śniadanie: owoce
Obiad: śródziemnomorska zupa rybna, mac&cheese,
Podwieczorek: babeczki kukurydziane bez pieczenia

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *